Udlejer du efter sæson ?

prisdetaljer jepti

Fra “nyt produkt siden” på jepti.dk – her kan du sætte din pris på dit produkt ind. 

Når man lægger et produkt på jepti, er det ikke automatisk at de bliver lejet ud til alle og enhver. Man er selv fuldstændig herre over, hvem man vil leje sine ting ud til – og hvornår. Man behøver ikke at lægge sine ski på i August måned - men måske at det er en god idé, at få dem på i oktober,  istedet for Januar.

Det samme med Halloween kostumet der skal bruges i oktober, eller brændekløveren og bådtraileren der også skal bruges til efteråret.

Det er faktisk nu at man, med fordel, kan lægge efterårstingene op på jepti – så folk kan finde dem, når de står en efterårs-weekend og skal bruge dem.

Derudover – ville jeg godt lige høre jer ad. Ville det give mening at lave et “årshjul” med de mere sæson prægede ting, og hvornår vi anbefaler at de skal på jepti.dk ?

Vil i være med til at lave fashion week på jepti.dk ?

knaldrøde louboutin's (39) til udlejning

Mine knaldrøde Louboutin’ere – dem kan i leje her .

Den 8. August skydes Copenhagen Fashion Week igang, noget som en stor del af København ser frem til.

Det skal ikke være nogen kæmpe hemmelighed herfra, at jeg godt kunne tænke mig at vi fik flere ting i vores modekategori (hvor der, i skrivende stund, ikke er særligt mange ting inde).

Jeg har gået mig selv efter  i sømmende og tænkt over hvilke nogen mode-ting jeg har herhjemme der kunne lejes ud, og derefter hvilke nogen vi godt ville leje ud – som vi ikke bruger så meget, og som andre mennesker godt kunne have mere glæde af,  i forhold til at de indtil videre bliver brugt af “dybt inde i klædeskabet”.

Der er et par ting der kommer op i mit hoved når jeg tænker over at leje mine designersko -og tasker ud. Blandt andet er jeg mere bange for at de går i stykker end med andre ting jeg har herinde. Man kan jo ikke gardere sig 100% imod at der måske sker et uheld. Men noget jeg er glad for, vi har indført hos Jepti, er Jepti tryghed, der sikrer dine ting når du lejer dem ud. Du kan også se hvordan jepti tryghed hjælper dig som lejer eller udlejer i denne video:

 

Så lad os få skudt Jepti Fashion Week igang! Er i med mig ? =)

Højtryksrenser statistik, og lidt om hvad man kan bruge en højtryksspuler til

Jeg ved ikke om du kan huske denne fyr som jeg postede på facebook i sidste uge:

højtryksspuler højtryksresner jepti

 

Min højtryksrenser, før og efter den var blevet lejet ud på jepti. Taget fra Jepti’s facebook side.

 

Men her er lidt mere information om den: Det er en højtryksrenser – også kaldet en højtryksspuler, og den er at finde i mange danskeres skure, garager og kældere i disse dage. Der estimeres at ca. en femtedel af alle danmarks husstande har en stående og det ventes at det stiger op til over 30 % indenfor en årrække. Det syntes jeg er lidt synd. Især fordi at de nok også bare kommer til at stå det meste af tiden i et skur, en garage eller en kælder. Jeg vil tro at vi herhjemme hos os, bruger den sammenlagt 4 -5 dage i løbet af året. Resten af tiden er den pakket væk.

På vores søgning på jepti.dk over højtryksrensere i Danmark, kan man dog finde lidt forskellige modeller, priser og geografiske placeringer. Så der er rent faktisk et alternativ til at bruge et par tusind på en sprit-ny højtryksrenser der aldrig vil blive brugt – og vi har brug for mange flere højtryksrensere derinde!

Til sidst vil jeg godt dele en fantastisk artikel fra bolius.dk om alle de ting du kan bruge en højtryksrenser til – så er det bare om at komme igang i sommervarmen!

Bonuslinks:

- Til dem af jer der ikke er sikre på hvad en højtryksrenser er – så er her en glimrende forklaring på den danske wikipedia.

- Hvorfor man ikke skal rense sin cykel med en højtryksrenser.

- Om højtryksrensere og terrasser.

 

 

 

 

 

 

Hvad har følgende 4 billeder til fælles ?

Vi slutter ugen af med en lille quiz: hvad har følgende 4 billeder til fælles?…

 

jepti på btJepti er på forsiden af dinby aabenraaJepti på forsiden af folkebladet djurslandjepti på forsiden af dinby vanløse

 

… Du har nok spottet at der er en flot grøn sektion på hver side. Dette er fra henholdsvis bt.dk, Aabenraa ugeavis, Folkebladet Djursland og Vanløse Bladet. Det er fordi at vi er indgået i et samarbejde med bt.dk og dinby.dk

Vores samarbejde med dinby.dk, betyder for dig,  at hvis du lægger en af dine ting op på jepti.dk så bliver de vist på online-forsiden af dinby.dk siderne, Dvs. 40 lokalaviser.

Både med Jepti Live og med dinby.dk, gør vi Jepti givtigt for dig i dit lokalområde.

Derudover betyder vores samarbejde med bt.dk at hele Danmark også kigger med på jepti.dk

Det vil sige nationale og lokale visninger på dine ting på jepti.

Det fejrer vi, ved at smide nogen flere ting fra loftet på Jepti – der er alligevel så varmt deroppe når solen skinner, og vi kan jo ikke have at de står og sveder.

Skal du være med ?

Jespers lederhosen blev til en hel masse PR for Jepti

lederhosen jepti

Jespers legendariske lederhosen

En dag for ikke særlig længe siden, kunne vi ikke få hænderne ned. En henvendelse på et par lederhosen hos Jesper (en af vores ejere) på Jepti. blev til en artikel i politiken,  en optræden i P4, Go Aften Danmark og i Lorry.  Det virkede som om at hele Danmark gik jepti-crazy lige præcis den dag.

Jesper bruger ikke sine hosen særligt meget (vi har ikke set ham med dem på kontoret – endnu), så derfor er det jo perfekt at han kan leje dem ud gennem jepti til andre, der eventuelt skal holde oktoberfest i baghaven – eller ned til den virkelige fest i München.

De har ihvertilfald været hele investering værd i PR kroner, og vi syntes det er lidt cool at sådan et par hosen kunne gøre alt det for vores lille virksomhed.

Hvad syntes i, der kunne være cool at kunne leje på jepti ?

 

Jepti kommer til din by – LIVE

Jepti_live

Nu har du chancen for at møde os live. Jepti planlægger at besøge forskellige byer i Danmark.

Her får du chancen for at høre mere om historien bag Jepti, få tips og tricks og se hvordan man bedst bruger Jepti i praksis. Der vil bagefter være mulighed for at stille spørgsmål og lidt let forplejning.

Se en kort introduktion til Jepti her:

jepti introduktion video

Tilmeld dig her så får du besked, når vi kommer til byen.

Guide til udlejning af sommerhus

Sommerhus udlejning Jepti

Ville det ikke være rart, hvis du kunne tjene penge på din sommerhus, når du alligevel ikke bruger det?

Ved at leje ud gennem Jepti har du mulighed for lige netop dét. Oven i købet nemt og billigt.

Der er mange – virkelig mange – sommerhuse i Danmark, men kun omkring 20 procent af dem bliver lejet ud i dag. Langt de fleste bliver lejet ud via bureauer, hvor det ofte kan være svært selv at bestemme over råderetten. Eller, hvor du i hvert fald, længe før du udlejer, skal have besluttet dig for, hvornår du selv vil bruge sommerhuset. Derudover er det ofte dyrt at leje ud via bureauer: 40-50 procent af indtægten ryger som regel i bureauets lomme.

Når du lejer ud gennem Jepti, skal du kun af med 10 procent af udlejningssummen i gebyr. Og du bestemmer suverænt selv, hvornår du vil leje ud. Desuden er det nemt at leje ud privat – se nedenfor, hvordan du gør:

Sådan foregår udlejning af dit sommerhus

  1. Opret en profil her på Jepti.dk
  2. Opret en annonce for dit sommerhus
  3. Du får en sms eller e-mail, når der er en interesseret lejer
  4. Brug Jeptis kalenderfunktion til at se, om sommerhuset er ledigt, og brug den til at sætte prisen alt efter, om udlejningen sker i høj- eller lavsæsonen
  5. Acceptér forespørgslen, hvis sommerhuset er ledigt
  6. Aftal med lejer, hvornår og hvordan det passer vedkommende at få nøglerne

Når lejer afhenter nøglerne, udleverer du lejekontrakten, og du modtager betaling – enten kontant, via check eller bankoverførsel.

Gode råd ved udlejning af sommerhuse mellem private

Der er intet hokuspokus ved privat udlejning af sommerhuse. Tværtimod. Vores erfaring viser, at folk passer godt på det, de lejer, og når private lejer af private dannes der desuden en ekstra ansvarsfølelse. Det sker ved, at du og lejer enten møder hinanden og trykker hånd eller ved, at I kommunikerer direkte via mail eller telefon, før udlejningen begynder.

Det er en god idé at beskrive dit sommerhus godt, når du opretter din annonce. Billeder er essentielt og vi ved at annoncer uden billeder næsten ingen besøgende får. På den måde ved lejer, hvad han/hun går ind til, og ingen bliver skuffede.

Hvis du har lidt ’særlig information’ omkring dit sommerhus – som for eksempel, at låsen på skuret driller, at bageren 800 meter væk er bedre end bageren 300 meter væk, at der er et fantastisk marked i den nærmeste by i sommermånederne, etc., så er det en rigtig god ekstra-service, der gør udlejningsoplevelsen endnu bedre for både dig og lejer. Husk også at udfylde alle ’standardoplysningerne’ omkring, hvor mange værelser, der er i sommerhuset, om der er indkøbsmuligheder i nærheden, om der er tv, osv.

Det er dig, der bestemmer, hvad dit sommerhus skal koste at leje. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal tage for det, kan du undersøge, hvad andre tager for et sommerhus i det samme område. Husk at inkludere vand-, varme- og elforbrug i prisen.

Få styr på både udlejning og pris med Jeptis kalenderfunktion

Med Jeptis kalender er det nemt dels at få overblik over, hvornår dit sommerhus er udlejet, dels hvor meget sommerhuset koster at leje på et givent tidspunkt. Husk, at det er dig alene, der bestemmer prisen for udlejningen, og du kan differentiere den alt efter, om du udlejer i høj- eller lavsæson.

Du kommer i gang med at udleje dit sommerhus lige her:

Tilmeld dig

Rigtig god fornøjelse – og god sommer!

Del, lån og bliv rigere imens

Nordjyske har besøgt en af vores brugere i Spøttrup som fortæller om hans motivation for at dele sine ting på Jepti.dk.

 

Det er blevet populært og leje

“Leje eller eje” – det spurgte magasinet Penge om igår på DR. Jepti.dk var så heldige at få lov til at være med i indslaget, som en ny tjeneste hvor man kan leje og udleje på nettet.

Det generelle budskab er at vi som danskere er begyndt at leje mere og mere – og der er penge og spare.

Jepti er med 23 minutter inde i indslaget:

 

Se indslaget i Magasinet Penge her

Vi deler med hinanden…

I dag fik Jepti igen en god omtale i programmet Go’morgen Danmark på TV2.

Her var Social media eksperten Morten Saxnæs på besøg og fortalte om den tendens, at private deler mere og mere med hinanden. Jepti blev igen fremhævet positivt som et Dansk site der giver mulighed for at dele mellem private igennem udlejning.

Jepti i TV2 Gomorgen danmark

Se klippet her