Højtryksrenser statistik, og lidt om hvad man kan bruge en højtryksspuler til

Jeg ved ikke om du kan huske denne fyr som jeg postede på facebook i sidste uge:

højtryksspuler højtryksresner jepti

 

Min højtryksrenser, før og efter den var blevet lejet ud på jepti. Taget fra Jepti’s facebook side.

 

Men her er lidt mere information om den: Det er en højtryksrenser – også kaldet en højtryksspuler, og den er at finde i mange danskeres skure, garager og kældere i disse dage. Der estimeres at ca. en femtedel af alle danmarks husstande har en stående og det ventes at det stiger op til over 30 % indenfor en årrække. Det syntes jeg er lidt synd. Især fordi at de nok også bare kommer til at stå det meste af tiden i et skur, en garage eller en kælder. Jeg vil tro at vi herhjemme hos os, bruger den sammenlagt 4 -5 dage i løbet af året. Resten af tiden er den pakket væk.

På vores søgning på jepti.dk over højtryksrensere i Danmark, kan man dog finde lidt forskellige modeller, priser og geografiske placeringer. Så der er rent faktisk et alternativ til at bruge et par tusind på en sprit-ny højtryksrenser der aldrig vil blive brugt – og vi har brug for mange flere højtryksrensere derinde!

Til sidst vil jeg godt dele en fantastisk artikel fra bolius.dk om alle de ting du kan bruge en højtryksrenser til – så er det bare om at komme igang i sommervarmen!

Bonuslinks:

- Til dem af jer der ikke er sikre på hvad en højtryksrenser er – så er her en glimrende forklaring på den danske wikipedia.

- Hvorfor man ikke skal rense sin cykel med en højtryksrenser.

- Om højtryksrensere og terrasser.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply