Sådan opretter du et produkt på Jepti.dk

For at oprette et produkt på Jepti.dk, skal du allerførst tilmelde dig som bruger. Det gør du ved at klikke på ’Tilmeld dig’ øverst til højre her på siden og/eller læse denne guide.

Når du har oprettet dig og aktiveret din bruger via den aktiveringsmail, du modtager fra os, kan du logge ind på din personlige side. Hvis du bruger Facebook som tilmelding skal du ikke aktivere dig, det er kun ved brug af email i tilmeldingen.Klik på ’Tilføj nyt produkt’, og følg anvisningerne på skærmen.


 
Valg af kategori
Vælg den kategori, dit produkt skal placeres i. Først vælger du hovedkategorien, dernæst underkategori og til sidst den endelige placering. Hvis du ikke kan finde en oplagt placering til dit produkt, kan du skrive til os . Så vil vi enten oprette en egnet kategori eller hjælpe dig med at finde en placering. Forsøg at ramme så præcis en kategori for dine produkter som muligt; Det gør det nemmere for lejere at finde frem til – og leje – netop dit produkt.

 

 

 

Beskrivelsen af dit produkt
Nu skal du beskrive dit produkt i detaljer. Allerførst skal du lave en god overskrift til din annonce. Sørg for, at den indeholder produktets navn, og at den ’sælger’. ”Thules største tagboks – 650 liter” er fx bedre end ”Stor tagboks fra Thule”.

 


Nævn det i beskrivelsen, hvis dit produkt kræver særlige forudsætninger, hvis der er ting, det er vigtigt at være opmærksom på, eller noget helt tredje. Bemærk, at du ikke må skrive kontaktoplysninger eller webadresser i den beskrivende tekst.

Billeder er afgørende for en udlejning

Tilføj billeder af dit produkt. Man siger, at billeder siger mere end 1.000 ord, og det er også tilfældet i udlejningsøjemed. Sørg derfor for at tage nogle gode billeder af dit produkt, som du kan føje til annoncen. Du kan tilføje op til 8 billeder. Der er en begrænsning på hvor meget dine billeder må fylde. Det anbefales at billederne maksimalt fylder 2 Mb per billede.

 


Prisdetaljer
Her indtaster du prisen på dit produkt på dags-, weekend-, uge- og månedsbasis. Det er også her, du skal skrive, hvis du vil have et depositum for dit produkt. Priserne skal angives i DKK - så hvis du udlejer for 75 DKK per dag skal du blot skrive "75".

 


Du kan vælge at tilføje leveringsservice, hvilket vil sige, at du kan levere produktet hos lejer mod en merbetaling, du selv fastsætter. Og endelig kan du vælge at indtaste en salgspris for dit produkt – hvis dit produkt altså er til salg.

Andre muligheder
Endelig kan du indtaste, hvis du har specifikke krav til  antallet af dage du ønsker at udleje, hvilke dage dit produkt er ledigt, og hvilken type betaling du foretrækker. På grund af lovgivningen omkring udlejning udlejer vi maksimalt 30 dage af gangen.


Leje kontrakt
Jepti stiller en standardkontrakt til rådighed, som du kan bruge i udlejningssituationen. Har du din egen kontrakt, er det her, du kan uploade den.

Adresse

Her noterer du, på hvilken adresse dit produkt befinder sig. Bemærk at vi aldrig viser den præcise adresse før en udlejning er aftalt

 


Tillægsprodukter eller services
Hvis du tilbyder særlige services i forbindelse med dit produkt (fx rengøring), kan du notere det her. Så har brugerne mulighed for at tilkøbe det.

Kalender

Jepti stiller en særdeles nyttig onlinekalender til rådighed, som du kan bruge til at holde styr på alle dine udlejninger. Det er naturligvis frivilligt, om du vil bruge den eller ej.

Præsentation

Det er gratis at indrykke annoncer på Jepti.dk, men på dette trin har du mulighed for at tilkøbe fremhævninger af din annonce enten ved at rykke den op i søgeresultatet eller ved at liste den med fed skrift. Ønsker du ingen af delene, skal du blot undlade at hakke af i nogen af boksene.

Husk og dele dit produkt på Facebook
Tillykke – du har nu oprettet et produkt! Del det på Facebook, hvis du ønsker. Og husk: Du kan altid redigere i dine produkter fra ”Min side”.


Du bestemmer selv, hvor mange produkter du vil oprette – der er ingen begrænsning. Og husk: Det er gratis at oprette produkter på Jepti.dk :-)


 

Kontakt os

Vi er altid indenfor rækkevidde, hvis du har spørgsmål eller forspørgsler.

Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer og gerne hurtigere.

Vores adresse er:

Jepti ApS
usserød Kongevej 80
2970 Hørshoim