Sådan tilmelder du dig Jepti

Du kan tilmelde dig Jepti på to måder – via Facebook eller via din mailadresse. Når du bruger Facebook, kan du se, om du har venner tilfælles med andre, der gerne vil leje eller udleje, og som ligeledes har registreret sig via Facebook. Det giver dig en endnu større sikkerhed i både leje- og udlejningssituationen.

Uanset hvilken måde du vil registrere dig på, skal du først klikke på ’Tilmeld dig’ øverst til højre på Jepti.dk

Hvis du vil registrere dig via Facebook, klikker du på ’Sign in with Facebook’-knappen og klikker ok til den boks, der kommer frem. Vi poster ingenting på Facebook uden din tilladelse, og dine loginoplysninger til din konto er naturligvis skjulte – også for os.

Hvis du vil tilmelde dig via din mail-adresse, skal du blot klikke på linket ’Brug din email’. Herefter udfylder du de påkrævede felter og finder på et brugernavn og en adgangskode. Til slut klikker du på ’Tilmeld konto’, og når du har modtaget – og klikket på – aktiverings-mailen fra os, er du kørende! Hvis du har tilmeldt dig som bruger, men ikke modtaget nogen aktiverings-mail, kan du prøve at tjekke din spamfolder. Er der heller ingen aktiverings-mail der, kan du kontakte os her.

Det er vigtigt, at du indtaster dine korrekte kontaktinformationer, da vi bruger dem i forbindelse med eventuel kommunikation i bookingprocessen. Har du oprettet dig med din korrekte adresse, vil en gps-tjeneste sørge for, at dine søgeresultater kommer op med produkter, der ligger i nærheden af dig og ikke i den anden ende af landet.

Herefter kan du gå i gang med at oprette produkter – se, hvordan du gør det, i artiklen her.

Du kan også begynde at se dig omkring efter ting, du gerne vil leje. Oprettelsen koster i øvrigt ingenting. Det er først i det øjeblik, der finder en udlejning sted, at der bliver penge involveret; 10 % af købsprisen koster det for udlejer – det er jo det rene ingenting.

Relevante links:

Tilmeld dig her

Kontakt os

Vi er altid indenfor rækkevidde, hvis du har spørgsmål eller forspørgsler.

Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer og gerne hurtigere.

Vores adresse er:

Jepti ApS
usserød Kongevej 80
2970 Hørshoim